Hoʻohui ʻia ʻo Bisphenol S (BPS) i ka Papa Manaʻo 65

nūhou

Hoʻohui ʻia ʻo Bisphenol S (BPS) i ka Papa Manaʻo 65

I kēia mau lā, ua hoʻohui ke Keʻena o Kaleponi o ka Environmental Health Hazard Assessment (OEHHA) i ka Bisphenol S (BPS) i ka papa inoa o nā kemika ʻawaʻawa hānau hānau ma California Proposition 65.
ʻO ka BPS kahi mea kemika bisphenol hiki ke hoʻohana ʻia e synthesize i nā fiber textile a hoʻomaikaʻi i ka wikiwiki o ke kala o kekahi mau lole. Hiki ke hoʻohana ʻia no ka hana ʻana i nā mea plastic paʻakikī. Hiki i ka BPS ke lilo i mea pani no ka BPA i kekahi manawa.
He mea pono e hoʻomaopopo i kekahi mau ʻaelike hoʻoholo hou e pili ana i ka hoʻohana ʻana i ka Bisphenol A (BPA) i nā huahana textile, e like me nā pūkini a me nā pālule haʻuki, me ka ʻaelike hana hou, ʻōlelo ʻia ʻaʻole hiki ke pani ʻia ka BPA e kekahi mea like me ka bisphenol (pēlā. e like me Bisphenol S).
Ua ʻike ʻo California OEHHA i ka BPS ma ke ʻano he mea ʻawaʻawa hānau (female reproductive system). No laila, e hoʻohui ʻo OEHHA i ka Bisphenol S (BPS) i ka papa inoa kemika ma California Proposition 65, e hoʻomaka ana i ka lā 29 o Dekemaba, 2023. E hoʻokō ʻia nā koi ʻōlelo aʻoaʻo no ka BPS ma Dekemaba 29, 2024, me ka hoʻolaha ʻana he 60 lā a me ka ʻaelike hoʻoholo hope. .

ʻO California Proposition 65 (Prop 65) ka 'Safe Drinking Water and Toxic Enforcement Act of 1986', he koho balota i hoʻoholo nui ʻia e nā kamaʻāina Kaleponi i Nowemapa 1986. Pono ia i ka mokuʻāina e hoʻolaha i kahi papa inoa o nā kemika i ʻike ʻia e kumu ai ka maʻi kanesa. nā kīnā hānau a i ʻole ka pōʻino hānau. Ua paʻi mua ʻia ma 1987, ua ulu ka papa inoa ma kahi o 900 mau mea kemika.

Ma lalo o ka Prop 65, koi ʻia nā hui e hana ana i ka ʻoihana ma Kaleponi e hāʻawi i kahi ʻōlelo aʻo akaka a kūpono ma mua o ka ʻike ʻana a me ka manaʻo e hoʻolaha i kekahi i kahi kemika i helu ʻia. Inā ʻaʻole i hoʻokuʻu ʻia, loaʻa i nā ʻoihana he 12 mau mahina e hoʻokō ai i kēia hāʻawi Prop 65 i ka manawa e helu ʻia ai kahi kemika.
Ua hōʻuluʻulu ʻia nā mea koʻikoʻi o ka papa inoa o ka BPS ma ka papa:

He hale hoʻāʻo ʻo BTF Testing Lab i ʻae ʻia e China National Accreditation Service for Conformity Assessment (CNAS), helu: L17568. Ma hope o nā makahiki o ka hoʻomohala ʻana, loaʻa iā BTF ka hale hana hoʻohālikelike electromagnetic, keʻena kamaʻilio kelepona ʻole, ke keʻena SAR, ke keʻena palekana, ka hale hana hilinaʻi, ke keʻena hoʻāʻo pākaukau, ka hoʻāʻo kemika a me nā laboratories ʻē aʻe. Loaʻa i ka hoʻohālikelike electromagnetic kūpono, ka lekiō lekiō, ka palekana o ka huahana, ka hilinaʻi o ke kaiapuni, ka loiloi hemahema waiwai, ROHS / REACH a me nā mea hoʻāʻo ʻē aʻe. Hoʻolako ʻia ʻo BTF Testing Lab me nā ʻoihana hoʻāʻo a piha hoʻi, kahi hui ʻike o ka hoʻāʻo a me nā loea hōʻoia, a me ka hiki ke hoʻoponopono i nā pilikia paʻakikī a me nā pilikia hōʻoia. Hoʻopili mākou i nā kumu alakaʻi o ka "fairness, impartiality, accuracy, and rigor" a hahai pono i nā koi o ka ISO / IEC 17025 ho'āʻo a me ka ʻōnaehana hoʻokele hoʻokele calibration no ka hoʻokele ʻepekema. Kūleʻa mākou i ka hāʻawiʻana i nā mea kūʻai i kaʻoihana kiʻekiʻe loa. Inā he mau nīnau kāu, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou i kēlā me kēia manawa.

BTF Testing Chemistry lab introduction02 (3)


Ka manawa hoʻouna: Jan-17-2024