Hoʻohui ka palapala hōʻoia SDPPI Indonesia i nā koi hoʻāʻo SAR

nūhou

Hoʻohui ka palapala hōʻoia SDPPI Indonesia i nā koi hoʻāʻo SAR

SDPPI(inoa piha: Direktorat Standardisasi Perangkat Pos dan Informatika), i ʻike ʻia ʻo ka Indonesian Postal and Information Equipment Standardization Bureau, hoʻolaha ʻo B-384/DJSDPPI.5/SP/04.06/07/2023 ma Iulai 12, 2023. Manaʻo ka hoʻolaha pono nā kelepona paʻalima, laptops, a me nā huahana ʻē aʻe i nā koi hoʻāʻo SAR.
E like me kekahi o nā koi no ka hōʻoia ʻana i nā lako kelepona, e hoʻokō ʻia ka hoʻokō ʻana i nā kuleana hoʻāʻo SAR i nā pae. I ka pae mua, e mālama ʻia ka hoʻāʻo poʻo ma nā huahana kelepona paʻa, a ʻo nā hōʻike i hoʻopuka ʻia e nā laboratories SDPPI kūloko e ʻae ʻia. E loaʻa i kēia koi kahi manawa hoʻololi o ʻelua makahiki. I ka wā hoʻololi, pono e hāʻawi ka mea noi i kahi leka hoʻolaha e hōʻike ana e hoʻāʻo ʻia ka huahana ma ka hale hana SDPPI a pono e hoʻouna i kahi hōʻike SAR i loko o ʻelua pule, i ʻole e lilo ka palapala i hāʻawi ʻia.
Eia ka papa inoa o nā mea hana e hoʻomalu ʻia a me ko lākou mau lā kūpono (hiki ke hoʻololi ʻia ka SDPPI):

SDPPI palapala hōʻoia

He hale hoʻāʻo ʻo BTF Testing Lab i ʻae ʻia e China National Accreditation Service for Conformity Assessment (CNAS), helu: L17568. Ma hope o nā makahiki o ka hoʻomohala ʻana, loaʻa iā BTF ka hale hana hoʻohālikelike electromagnetic, keʻena kamaʻilio kelepona ʻole, ke keʻena SAR, ke keʻena palekana, ka hale hana hilinaʻi, ke keʻena hoʻāʻo pākaukau, ka hoʻāʻo kemika a me nā laboratories ʻē aʻe. Loaʻa i ka hoʻohālikelike electromagnetic kūpono, ka lekiō lekiō, ka palekana o ka huahana, ka hilinaʻi o ke kaiapuni, ka loiloi hemahema waiwai, ROHS / REACH a me nā mea hoʻāʻo ʻē aʻe. Hoʻolako ʻia ʻo BTF Testing Lab me nā ʻoihana hoʻāʻo a piha hoʻi, kahi hui ʻike o ka hoʻāʻo a me nā loea hōʻoia, a me ka hiki ke hoʻoponopono i nā pilikia paʻakikī a me nā pilikia hōʻoia. Hoʻopili mākou i nā kumu alakaʻi o ka "fairness, impartiality, accuracy, and rigor" a hahai pono i nā koi o ka ISO / IEC 17025 ho'āʻo a me ka ʻōnaehana hoʻokele hoʻokele calibration no ka hoʻokele ʻepekema. Kūleʻa mākou i ka hāʻawiʻana i nā mea kūʻai i kaʻoihana kiʻekiʻe loa. Inā he mau nīnau kāu, e ʻoluʻolu e kelepona mai iā mākou i kēlā me kēia manawa.

BTF Testing LabSpecific Absorption Ratio (SAR) introduction-01 (2)


Ka manawa hoʻouna: Jan-22-2024