He aha ke kānāwai EU REACH?

nūhou

He aha ke kānāwai EU REACH?

p3

EU REACH

Ua hoʻokō ʻia ka Registration, Evaluation, Authorization, and Restriction of Chemicals (REACH) Regulation ma 2007 e pale i ke olakino kanaka a me ke kaiapuni ma o ka hoʻopaʻa ʻana i ka hoʻohana ʻana i kekahi mau mea pōʻino i nā huahana i hana ʻia a kūʻai ʻia ma EU, a e hoʻonui i ka hoʻokūkū o ka ʻoihana kemika EU.

I mea e hāʻule ai nā mea pōʻino i ke ʻano o REACH, pono e ʻike mua ʻia lākou he mau mea hopohopo nui loa e ka European Chemical Agency (ECHA) ma ke noi ʻana o nā lālā lālā a i ʻole ke Komisina ʻEulopa. Ke hōʻoia ʻia kahi mea ma ke ʻano he SVHC, hoʻohui ʻia ia i ka papa inoa o nā moho. Aia i loko o ka papa inoa o nā moho nā mea e hiki ke hoʻokomo ʻia ma ka papa inoa ʻae; ʻO kā lākou mea nui e hoʻoholo ʻia e ECHA. Hoʻopaʻa ka papa inoa ʻae i ka hoʻohana ʻana i kekahi mau mea i loko o ka EU me ka ʻole o ka ʻae ʻana mai ECHA. Hoʻopaʻa ʻia kekahi mau mea mai ka hana ʻana, kūʻai ʻia, a hoʻohana ʻia paha ma waena o ka EU e REACH Annex XVII, i ʻike ʻia ʻo ka Restricted Substances List, inā ʻae ʻia a ʻaʻole paha. Ua manaʻo ʻia kēia mau mea i ka pilikia nui i ke olakino kanaka a me ke kaiapuni.

p4

Hooponopono REACH

Ka hopena o REACH i nā hui

Hoʻopilikia ka REACH i nā ʻoihana ākea ma nā ʻāpana he nui, ʻo ka poʻe i manaʻo ʻole iā lākou iho e pili ana i nā kemika.

Ma keʻano laulā, ma lalo o REACH hiki iā ʻoe ke loaʻa kekahi o kēia mau kuleana:

Mea hana:Inā hana ʻoe i nā kemika, no ka hoʻohana ʻana iā ʻoe iho a i ʻole e hoʻolako i nā poʻe ʻē aʻe (ʻoiai inā no ka lawe ʻana aku), a laila e loaʻa paha iā ʻoe kekahi mau kuleana koʻikoʻi ma lalo o REACH.

Mea lawe mai: Inā kūʻai ʻoe i kekahi mea mai waho o EU/EEA, loaʻa paha iā ʻoe kekahi mau kuleana ma lalo o REACH. He mau kemika hoʻokahi, hui ʻia no ke kūʻai aku a i ʻole nā ​​huahana i hoʻopau ʻia, e like me nā lole, nā lako a i ʻole nā ​​​​mea plastik.

Nā mea hoʻohana i lalo:Hoʻohana ka hapa nui o nā ʻoihana i nā kemika, i kekahi manawa me ka ʻike ʻole, no laila pono ʻoe e nānā i kāu mau kuleana inā ʻoe e lawelawe i nā kemika i kāu ʻoihana ʻoihana a ʻoihana paha. Loaʻa paha iā ʻoe kekahi mau kuleana ma lalo o REACH.

ʻO nā hui i hoʻokumu ʻia ma waho o ka EU:Inā he hui ʻoe i hoʻokumu ʻia ma waho o ka EU, ʻaʻole ʻoe i hoʻopaʻa ʻia e nā kuleana o REACH, ʻoiai inā ʻoe e hoʻokuʻu aku i kā lākou huahana i ka ʻāina kuʻuna o ka European Union. ʻO ke kuleana no ka hoʻokō ʻana i nā koi o REACH, e like me ka hoʻopaʻa inoa ʻana aia i nā mea lawe mai i hoʻokumu ʻia ma ka European Union, a i ʻole me ka ʻelele wale nō o kahi mea hana ʻole EU i hoʻokumu ʻia ma ka European Union.

E aʻo hou e pili ana i ka EU REACH ma ka pūnaewele ECHA:

https://echa.europa.eu/regulations/reach/understanding-reach

BTF Testing Lab, loaʻa i kā mākou hui nā laboratories electromagnetic compatibility, Laboratory hoʻoponopono palekana, Laboratory frequency radio frequency Laboratory, Laboratory Battery, chemical Laboratory, SAR Laboratory, HAC Laboratory, etc. ʻO VCCI, a me nā mea ʻē aʻe. He hui ʻenehana loea loea a kā mākou hui, hiki ke kōkua i nā ʻoihana e hoʻoponopono i ka pilikia. Inā loaʻa iā ʻoe nā pono hoʻāʻo a me ka hōʻoia, hiki iā ʻoe ke hoʻopili pololei i kā mākou limahana hoʻāʻo e kiʻi i nā kikoʻī kikoʻī kikoʻī a me ka ʻike pōʻai!

p5

Hoʻokō REACH

 

 

 


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-29-2024